За Туризма от А до Я 2018 приключи с куп призове

April 29th, 2018 | by gino
За Туризма от А до Я 2018 приключи с куп призове
горещи теми
0

Мащабното изложение „За Туризма от А до Я” 2018 приключи с куп призове за тазгодишните участници изложители. Над 50 фирми се включиха в традиционната среща на бизнеса, която тази година се проведе за първи път в Созопол. Преди него изложението гостува и в Слънчев бряг.

В Созопол организаторите определиха за Най-добре оформен щанд този на Равадиновския замък. Лично за откриването на изложението в морския град дойдоха собственикът му Георги Тумпалов и мениджърът на замъка Янко Кръстев. Приз за Най-голям принос получиха от мебелна верига „Хелиос”. Най-посещаваният щанд от клиенти бе този на фирма „Скитник”, занимаваща се с производство на понички. Наградите връчи Нели Котева от екипа на „Нанивантрейдинг”, организатор на  двудневното изложение.

В Слънчев бряг за Най-добре оформен щанд бе избрана фирма „Реникс”, занимаваща се с барово оборудване. Приз за Най-голям принос в изложението в курортния комплекс получи отново фирма „Скитник”. Наградите връчи Цветослав Мусински, мениджър в магазин „Метро”.

Организаторите са изключително доволни от тазгодишното издание на „За Туризма от А до Я” 2018 г, а подготовката за него им отне няколко месеца. Нели Котева вече е получила предложение от ръководството на Равадиновския замък за провеждане на бъдещо изложение или фестивал. Кога ще е то и кои изложители ще си дадат среща засега организаторите пазят в тайна. Те отправят и специални благодарности към созополския кмет Панайот Рейзи за подкрепата в тазгодишното изложение.

????????????????

????????????????

????????????????

????????????????

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook