ИДЕ ЛИ КРАЯТ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ХРИСТИЯНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ?

November 15th, 2015 | by gino
ИДЕ ЛИ КРАЯТ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ХРИСТИЯНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ?
горещи теми
0

Терористичните атентати в Париж разтърсиха целия цивилизован свят. Атаката в сърцето на Европа показа, че светът вече не е същият и няма безопасно място в него. Този атентат обаче беше само въпрос на време. Европа от много дълги години живееше в един безгрижен и безпроблемен свят. Беше обградена от сигурност и спокойствие. Арабските и африканските държави бяха добре и строго управлявани от железните юмруци на Саддам, Кадафи и Асат. На изток Желязната завеса не допускаше и пиле да прехвръкне. Живеещите като в саксия разглезени европейци нямаха и не искаха да имат представа за живота извън техния добре уреден живот. Толкова подреден и спокоен свят, че дори въвеждаха правила за забрана на кривите краставици. Идилия, красота и благоденствие! Живот като приказка. Но както всяка приказка има начало и край.

Извън този красив и подреден свят на толерантност и хармония има един друг свят. Свят, който не е излязъл все още от средновековието. Свят, в който има място само за насилие, терор и разруха. Свят, в който жените са забулени, мъжете са с бради, законът е шериата и коранът е единствената разрешена книга. Свят, който иска да наложи своите правила на всички, навсякъде, на всяка цена! Свят, където децата от малки се учат да мразят и да убиват! Жените носят автомати, а мъжете могат да убият жените си само за подозрение за изневяра!

ev1 ev2

Изведнъж като по команда орди от “бежанци” заляха Европа. Въпреки, че войни се водят от много години вълната тръгна внезапно и тълпи от Сомалия до Афганистан се впуснаха към добре уредените западни страни. Медиите в Европа заляха ефира със сълзливи и трогателни истории. Европейските политици се надпреварваха да се изкарат кой от кого по-толерантен и гостоприемен. Дори и не предполагаха какво ги очаква и какво ще си причинят. Всички нормално мислещи българи гледаха невярващо на наивитета и глупостта на лидерите на Европа.

Защо Европа е толкова наивна?  За разлика от нас,Европа не се е борила стотици години с набезите на диваци, за да разбере, че такива орди не могат не искат и не трябва да се изтегрират. Това е все едно да пуснеш диви зверове у дома при децата си и да се надяваш, че те като видят колко сте мили и кротки изведнъж ще се опитомят. Как да спреш хиляди надъхани ходещи терористи? Всеки един от тях всеки момент може да вземе най-малкото нож и да се развилнее и как ще го предвидиш? За нас, които от векове сме на вратата на Европа опасността беше очевадна, но нямаше нито един политик с топки да го заяви ясно. Защото бе изтървам момента европейците да проумеят опасността. А тя е невидима.

ev8ev4

 

Можеш ли да различиш терориста от уж нещастния мъж бежанец, малкото дете от облъченото  обучено и готово да се жертва сирийско сираче? Можеш ли да различиш жена-камикадзе от бежанката? Те уж идват от войната, но всъщност те носят войната! Те не искат да живеят в Европа – те искат да направят Европа халифат. Те искат да наложат техния начин на живот на Европа. Но наедекватността на Европа въпреки всичко продължава. Отборът Реал Мадрид махна кръста от емблемата си, че мисюлманите се били обиждали, църквите в Европа спряха да бият камбаните си, че наранявали чувствата на “бежанците”! Дори без малко да отменят и бирфеста в Бавария, защото видиш ли некърнил ценностите на хората с други религии. Докъде ще се стигне? Европейците дори вече не могат да водят своя нормален живот, защото някой когото са го поканили тотално ги е превзел!!! Това е истината, което всички си мислят, но никой не казва на глас! Това е истината и колкото повече си затваряме очите, толкова сме по-близо до края на европейската християнска цивилизация. Това няма да е за пръв път. Преди 2000 години мощната и добре въоръжена Римска империя беше заличена от варварите, преди 600 години Византия и България бяха заличени от османците, а сега идва ново нашествие. Ще бъдем ли заличени или навреме ще реагираме. Ще стане ли факт черната карта на Европа разпространена от Ислямска държава?

ev3 ev9

 

Пламен Дочев

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook