Изложението “За туризма от А до Я” събра бизнеса в Слънчев бряг

April 26th, 2016 | by gino
Изложението “За туризма от А до Я” събра бизнеса в Слънчев бряг
градска инфраструктура
0

Днес в Слънчев бряг бе открито второто издание на изложението “За туризма от А до Я”. Събитието се провежда в хотел Котва като предлага директен контакт на мениджъри на хотели, ресторанти, развлекателни заведения, дистрибутори и търговци на едро с производители  и вносители на стоки от цялата страна, както и фирми, предлагащи услуги за туризма, свободното време и почивките. Съпътсващата програма ще включва избор на изложител на годината, кулинарно шоу – Мастер шеф, официално подписване на договори и връчване на награди, семинари.

12

На изложението ще се представят производители, вносители и дистрибутори от следните браншове: Аудио-визуална техника, мултимедии и ефективно осветление;Автомобили – товарни, ванове и лимузини; Мебели, оборудване и обзавеждане; Интериорен и екстериорен дизайн, вертикална планировка, градински системи, плувни басейни и др.; Строителни материали; Тъкани и платове за обзавеждане; Обзавеждане на бани; Кухненско и ресторантско обзавеждане и оборудване; Консумативи за хотели, ресторанти и барове; Почистващи и хигиенни средства и препарати; Храни и напитки- включително демонстрации на новости в кулинарното изкуство, гурме кухнята, приготвянето на коктейли и напитки, последни тенденции във винопроизводството и консумацията на напитки; Системи за сигурност и охрана; Софтуерно и хардуерно обезпечаване; Системи за резервации; Туристически агенции, аниматори, продуцентски компании и организатори на тим билбинг и събития; Вътрешна и външна украса, фойерверки, сувенири и др. За първи път на такъв бизнес форум ще участват общините Бургас, Созопол, Айтос и Хасково.

310

 

Организаторите ще удостоят двама от участниците с награди. Във втория ден от “За туризма от А до Я” ще бъде отличен участник с най-висок принос към изложението. На 27 април, от 15 часа приз ще получи и най-добре оформеният щанд.

Като официален медиен партньор на изложението varnahot.com ще запознае читателите си с фирмите участващи в изложението и най-интересните продукти и услуги. За всички желаещи да разгледат най-доброто в туризма, вратите на изложението са отворени и утре от 10 ч. в хотел Котва, Слънчев бряг. Внимание заслужава и автосалонът, който също е част от изложението.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook