Изложението „За Туризма от А до Я” 2019 вече се превърна в традиция

March 12th, 2019 | by gino
Изложението „За Туризма от А до Я” 2019 вече се превърна в традиция
горещи теми
0

Изложението „За Туризма от А до Я”  вече се превърна в традиция. Събитието традиционно започва в Слънчев бряг, преминава през Созопол, а от тази година то ще се проведе и в Бургас. Участниците ще излагат своите продукти по два дни във всеки от трите града, разкриха още от фирмата-организатор „Нанивантрейдинг” ЕООД.

Целта на изложението е всички, които се занимават с туризъм, да се срещнат и изградят професионални отношения помежду си. Към голямото семейство на „За Туризма от А до Я” всяка година се присъединяват производители, предприемачи, дистрибутори и търговци на стоки и услуги в бранша със собственици на хотели и заведения.

В Созопол изложението е под патронажа на кмета на морската община Панайот Рейзи. В Слънчев бряг домакин на „За Туризма от А до Я” 2019 е хотел „Котва” със собственик Венелин Ташев.

Организаторите се подкрепят и от Общински съвет – Несебър, Съюз на Собствениците – Слънчев бряг, Почетния консул на Израел Орлин Мандов, Областна управа – Бургас, Бургаска регионална туристическа камара, Варненска регионална туристическа камара.

Mестата за участие в Изложението За Туризма от А до Я се топят с всеки изминал ден.

За записвания: тел.: 0876/ 901 968 – Люси Кирязова
email: nvexpo.bg@abv.bg

За поредна година сайта varnahot.com ще бъде официален медиен партньор на изложението.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook