Има ремонт – няма ремонт! Ремонта на 100 метра от предмостието на Аспарухов мост ще започне от утре

October 23rd, 2017 | by gino
Има ремонт – няма ремонт! Ремонта на 100 метра от предмостието на Аспарухов мост ще започне от утре
градска инфраструктура
0

“От понеделник 23 октомври започва ремонтът на нови 100 метра от Аспарухов мост!” Това заяви министър Нанков цитиран от всички варненски медии. Само преди 20 дни същия министър твърдеше, че ремонт няма да има. Преди това лятото пък беше убеден, че ремонт все пак ще има. Днес сме понеделник и …… ремонт няма. От утре щял бил да започне.

Хиляди жители на кварталите Аспарухово и Галата и на селата Приселци, Близнак и Бенковски станаха тази сутрин в ранни зори, за да стигната навреме за работа. И за какво – за нищо!

Администрацията за пореден път си играе в нервите на хиляди варненци. Сагата Има ремонт – Няма ремонт вече дотяга на всички. За две години са се ремонтирали само участъците над ЖП линиите и ул. Девня. На практика самия Аспарухов мост не е пипнат и най-рано догодина се очаква да започне същинския му ремонт.

Няма да припомняме обещанията на кмета Портних, нито на премиера Борисов. За ремонта валяха едни 35 милиона заделени от контрабандата, имаше още едни 100 милиона …..  Ще чакаме следващите обещания 2019 година за следващите местни избори, където темата ремонт Аспарухов мост ще бъде отново използвана, финасирането – “гарантирано” и хилядите “Браво, кмете” ще бъдат отново получени!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook