Как да е успешен човек управляващ цели 10 години държавата ни и спестил само 50 000лв ?!?

August 8th, 2018 | by gino
Как да е успешен човек управляващ цели 10 години държавата ни и спестил само 50 000лв ?!?
горещи теми
0

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КОНПИ) публикува декларациите за имущество и интереси през 2018 г. на лицата, заемащи висши публични длъжности.

Най-беден от цялото правителство се оказа ………. премиера Бойко Борисов!?! В декларацията, подадена от премиера Борисов, пише, че той разполага с 53 260 лева – пари от заплатa, обезщетения за неизползван отпуск и спестявания. Нека сме наивни и приемем, че посочената от Борисов сума е вярна. Какво излиза – Борисов управлява вече 10 години и за цялото това време е успял да спести около 50 000 лв?!? Това прави някъде по около 400 лв месечно…  Той съвсем я е закъсал завалията ….

За канарчета ли ни взима премиера??? Ок. Нека това да е така. В такъв случай как да вярваме на човек, че е способен и успешен след като след цели 10 години управление на държава не е спестил пари дори за панелна гарсониерка?

Щом един човек за 10 години на най-отговорната, най-переспективна и даваща възможности работа в страната не прогресирал и не е успял да оправи своя живот, то как да му имаме доверие,че ще ни управлява добре цяла една държава? 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook