Как е пуснат в експлоатация уж ремонтиран път без акт 15? Спазват ли се изобщо някакви закони в държавата?

January 11th, 2021 | by gino
Как е пуснат в експлоатация уж ремонтиран път без акт 15? Спазват ли се изобщо някакви закони в държавата?
градска инфраструктура
0

На 29 декември премиера Борисов в живо включване от социалните мрежи показа готовия път към Рилския манастир, който бе укрепен с 6 млн.лв. Според Борисов пътя е станал като картичка и вече нямало никакви притеснения за преминаващите. След десетина дни пътя се срути, а зам.министър Нанков обяви, че пътя още не бил готов и дори нямал акт 15!?!

Как е пуснат в експлоатация уж ремонтиран път без акт 15? Спазват ли се изобщо някакви закони в държавата? А ако беше се случила трагедия в жертви, то кой щеше да е отговорен? Кой?

Това не е първия случай, в който Борисов “пуска” устно в експлоатация нов обект без да са спазени законовите процедури за одобрение. “Пускайте колите” – заяви Борисов във Варна за новия булевард Левски. Той се срути само дни след това. Какво още трябва да се случи, че премиера да разбере, че не може живота и здравето на хората да се поставят в опастност, за да може той да си прави политически Пи-ар. Ако все още не сме източна авторитарна държава, законите трябва да се спазват. Това важи особено от премиера.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook