Кариери: Слави Трифонов обяви кастинг за политици

October 1st, 2017 | by gino
Кариери: Слави Трифонов обяви кастинг за политици
горещи теми
0

Тв водещият Слави Трифонов, който миналата седмица най-накрая обяви официално очакваното си влизане в политиката, набира кандидат-политици.

В писмо до медиите шоуменът призовава всички, които се смятат за добри професионалисти в своята област, образовани са, искат да променят страната и не са зависими от никого, да му изпратят подробна информация за себе си и данни за контакт.

Кандидатите могат да му пишат на имейл slavi@referendumbg.com.

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни. Ако искате да бъде така, ако наистина искате – сега е моментът, призовава водещият.

До момента Слави не е разкрил много подробности около политическия проект. Не е обявил нито името му, нито кой ще го оглави, нито как ще се финансира. Не се посочва и на кои избори смята да участва.

Пълният текст на писмото на Слави:

Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?

През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор.

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни.

Ако искате да бъде така, ако наистина искате – сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се.

 

Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook