КОЙ УБИВА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ВЪВ ВАРНА?

February 19th, 2016 | by gino
КОЙ УБИВА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ВЪВ ВАРНА?
ваши репортажи
0

Преди няколко месеца закона за обществените поръчки на местно и национално ниво беше променен и кметовете получиха пълната власт без конкурс да спонсорират избрани от тях медии. Едновременно с това общинския съвет във Варна гласува стотици хиляди левове по това направление.  С тези пари Община Варна финансира частни медии с цел “подпомагане” правилното отразяване дейноста на общинската администрация?!

Днес резултата е на лице. Протест на гражданско движение „Варна Диша“ срещу застрояването на морската градина, не само не беше оповестен, но и беше заглушаван и в последствие осмиван от определени „милеещи за Варна сайтове“ Казионните медии публикуват фалшиви снимки, дезинформират и потъпкват правото на гражданите да протестират. Най-силната национална медия „Нова Телевизия“ многократно отрази проблема в праймтайма си, а редица местни „медии“ го игнорират. ТАКОВА МЕДИЙНО ЗАГЛУШАВАНЕ ДОРИ И ПРИ КИРО ГО НЯМАШЕ.
Оказва се, че гласуваните от бюджета на Варна пари, отиват за да ни манипулират и да се стигне до пълно единовластие на определени лица.
Уважаеми г-н Портних, защо искате да управлявате тоталитарно? Не разбирате ли, че коректива на гражданите е иманентна част от добре функциониращата пазарна икономика и само със силно общество градът ни ще се развива? Сегашната Ви политика плува срещу течението на Евро-Атлантическия ориентир на държавата. Тази политика няма как да успее и първите които ще вземат главата Ви, са Вашите господари от София.
Г-н Портних. Вие искате да живеете в държавата на Ердоган и Путин, а да вземате пари от Европейската комисия. Това няма как да се случи!
Валентин Стоянов

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook