Корупцията убива! Тази вечер Варна отново се изправя срещу безхаберието и корупцията в местната власт!

September 12th, 2018 | by gino
Корупцията убива! Тази вечер Варна отново се изправя срещу безхаберието и корупцията в местната власт!
горещи теми
0

Едно талантливо младо момче бе убито оня ден на пътя от BMW, докато е карал колелото си в центъра на Варна! Шофьорът на возилото бяга от местопрестъплението, независимо, че има много свидетели, които правят снимка на колата и номера й. Става ясно, че водача е стар познайник на полицията и от години кара кола без книжка!!! Как и защо водач без книжка многократно хващан от органите на реда сее смърт по улиците? Има ли държава изобщо?

Вчера това не бе отразено от нито една медия! Полицията би трябвало да направи публично изявление ВЕДНАГА,!!! Вместо това местните “журналисти” припкаха подир премиера, който бе на посещение при волейболния отбор в ДКС. За случилата се трагедия – нито дума. Само бордяшки въпросчета към Борисов за рязане на лентички. Кмета на града Иван Портних гузно се скатаваше зад премиера и също не продума нито дума.

Един млад живот бе погубен, но властта нехае. Важното е да режат лентички и медиите да пишат хвалебствени материали. Това е грозната истина на територията България, където би трябвало да има държава!

ТАЗИ ВЕЧЕР ОТ 18 Ч.ПРЕД ОБЩИНА ВАРНА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРОТЕСТ “ПОХОД ЗА ЖИВОТ”! НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ И ИЗМЕТЕМ КОРУПЦИЯТА, КОЯТО УБИВА!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook