Кризисен ПиАр: Борисов изненадващо “инспектира” инфраструктурните проекти изграждани във Варна

September 1st, 2018 | by gino
Кризисен ПиАр: Борисов изненадващо “инспектира” инфраструктурните проекти изграждани във Варна
градска инфраструктура
0

Само ден след трите министерски оставки министър-председателят Бойко Борисов реши да инспектира строителните и ремонтни дейности на инфраструктурни обекти във Варна! Медиите и социалните мрежи бяха заляти със снимки в стил късен комунизъм, където вожда стремително сочи уверено напред с ръка и дава ценни указания на строителите.

Вместо да решава наболелите проблеми на държавата и да търси заместници на трите важни министерства Борисов предпочете да прибегне до кризисен ПиАр. Спешно лъскане на имиджа с поредната доза снимки и статии в стил “Бойко – строителят на България”. Варненския кмет Иван Портних също се опитва да пунтира Бащицата, но му липсва все още увереност.

З асъжаление на Борисов, спешните обиколко за стягане на електората и напомнянено за изграждащи се обекти няма да даде нужния резултат. След трагедията в Своге лъснаха многомилионните далавери и нагласни обвързаности в строителството на пътища. Любимата тема на Премиера сега стана най-проблемната за него! Той бе ударен най-силно там, където се предполагаше, че Борисов е неуязвим. Оказа се, че стабилността на управлението се крепи на косъм.

Ударните ПиАр акции на Борисов, като тази във Варна само отлагат неизбежното – края на кабинета Борисов 3. Надеждата на Борисов да завърши поне третия си мандат се топи с всеки изминал ден. 

655-343-bojko-borisov 980x551_1535789942

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook