Марешки отървава кожата! Уреди адвокатът му да бъде в комисията от НС решаваща за имунитета му

May 8th, 2017 | by gino
Марешки отървава кожата! Уреди адвокатът му да бъде в комисията от НС решаваща за имунитета му
горещи теми
0

Марешки отървава кожата! Бизнесменът със сигурност ще си запази имунитета, защото има план, който засега работи безупречно!Както стана ясно преди седмица главния прокурор поиска депутатския имунитет на Веселин Марешки и на още двама депутати. За разлика от другите двама, които доброволно си дадоха имунитета, Марешки категорияно отказа да го направи. Бизнесменът поиска специална комисия да решава дали е виновен или не. Явно Марешки не проумява, че в нормалните държави само съдът може да реши дали някой е невинен или не. Защо Марешки ще отърве кожата?

Нека да видим КОЙ влиза в специалната комисия, която безпристрастно  би трябвало да решава за имунитета му. В нея влизат Димитър Петров и Христо Гаджев от ГЕРБ, Пенчо Милков и Филип Попов от БСП, Християн Митев и Алексанидът Сиди от ОП,Танер Али и Хайри Садъков от ДПС, Антон Дончев и Симеон Найденов от “Воля”. Кой е Симеон Найденов?

Симеон Найденов е адвокатът ма Марешки по дело НОХД 1126/2015, именно за което му се иска имунитета от прокуратурата !?! Доколко като адвокат на бизнесмена Найденов ще бъде безпристрастен е излишен въпрос. Дали планът на Марешки ще успее и той ще отърве кожата ще стане ясно в сряда, когато комисията ще трябва да излезе със становище.

Ако парламента не му даде имунитета, то Марешки със сигурност няма да бъде съден. След 4 години делото ще е прекратено по давност и ще се потвърди правилото, че в България няма правосъдие за богатите.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook