Веселин Марешки пак поиска да прави държавните бензиностанции

January 13th, 2021 | by gino
Веселин Марешки пак поиска да прави държавните бензиностанции
горещи теми
0

Веселин Марешки пак поиска да му дадат да прави държавните бензиностанции. В ефира на БТВ за пореден път той заяви, че е единствения човек, който може да го направи. По думите му само така може да се пребори картела в горивата, а страната ни да започне да благоденства.

Припомняме, че за проекта за държавни бензиностанции е предвиден бюджет от 1 милиард лева,а Държавната петролна компания, която ще ги усвоява все още не е създадена. По неофициална информация вече се водят разговори кой да бъде изпълнителен директор.

Най-вероятно в края на март месец ще са парламентарните избори и вероятността Марешки да влезе в парламента са нулеви. Партията му “Воля” подкрепяше управлението, но през оставащите два месеца управляващите вече нямат нужда от нея. Така, че Марешки пропусна времето, когато можеше да изтъргува подкрепата си за ГЕРБ срещу поста на шеф за Държавната петролна компания.

Най-вероятно ГЕРБ ще побързат да създадат Държавната петролна компания и да назначат удобните хора в нея. Само за създаването на компанията са отделени 50 милиона лева. Новото дружество ще е удобен пристан за верни хора на партията, които след евентуална смяна на властта биха останали без доходи.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook