Молим китайски фирми да построят тунела под Шипка! Междувременно Цветанов нарече Китай опасна страна

July 2nd, 2018 | by gino
Молим китайски фирми да построят тунела под Шипка! Междувременно Цветанов нарече Китай опасна страна
горещи теми
0

В София ще започне Европейско-китайски икономически форум. Събитието е чудесна възможност за привличане на милиарди китайски инвестиции. Китай заяви, че е готов да инвестира милиарди в проекти в източна Европа. Най-високопоставеният китайски представител на срещата ще е премиерът Ли Къцян. Гости в София ще са и лидери от Албания, Босна и Херцеговина, Естония, Латвия, Литва, Македония, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Хърватия, Черна гора и Чехия. Междувременно страните от Централна и Източна Европа се надпреварват да изтъкват добрите си отношения с Китай и да предлагат на компании от азиатската страна повече бизнес възможности. Чешкият президент Милош Земан дори каза, че Прага е готова да се предложи като “непотопим самолетоносач за Китай в Европа”.

Нашето правителство се очаква да подпише меморандум  с десетки китайски компании. Надеждите са китайците да проявят интерес към изграждането на тунел под шипка, строителството на АЕЦ Белене и други големи инфраструктурни проекти.

КАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ УБЕДИ КИТАЙ, ЧЕ НИЕ СМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР ЗА ИНВЕСТИЦИИ? Именно в този изключително важен за страната ни момент дойде и изказването на Цветан Цветанов, който обяви Китай за заплаха за мира и сигурността?!?

Всякакъв коментар е излишен! После видиш ли гадовете били проваляли всички усилия на Борисов…

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook