МРЪСНИ ЛЪЖИ ОТ МАЗНИ ГУШИ ЗА СТАДИОН ВАРНА!

June 18th, 2018 | by vencio1980

Знаете ли кой е представителят на Община Варна в дружеството “Спортен комплекс Варна” АД ? Димитър Карбов  се нарича лицето, което трябва да защитава интересите на Варненци. Вече няколко години, това лице си дава някакви пресконференции,  на които са поканени ”точните журналисти”. На тях  се представят някакви ”големи доклади” от неговата работа, споменават се приблизителни суми необходими за довършването на стадиона, както и срок за това.

Нека да припомним какво каза това същество преди около 8 месеца. Интервюто е дадено на 12 октомври 2017г. в  „Зала Пленарна” по Дарик и цитирано във всички ”правилни медии” на хранилка към Община Варна.

Строителството на стадион „Варна” ще бъде завършено в обявения срок, който е до края на 2018 г. Стадион ще има и ще бъде готов в срок. Няма отклонение от посоката, която сме поели, но има инсинуации от хора, които злосторнически твърдят, че съществува проблем със стадиона. Такъв проблем обаче няма. Строителните дейности продължават, като фокусът е насочен към фасадата, а след това ще продължат в западната част на стадиона ”

Същото това СЪЩЕСТВО  днес казва (18.6.2018) :

”Има ангажименти, поети от мажоритарния собственик. Сигурен съм, че обещанието, което е дадено ще бъде изпълнено, и Варна през 2019 г. ще има нов стадион“

Сега пък сме с нова дата за завършването на стадион Варна. Нормално, на фона на един построен паркинг до момента ще е пълен смях да говориш,че след около 5 месеца там трябва да се играят мачове. Как обаче да сме сигурни, че Карбов няма да даде нов брифинг след около година, говорейки отново за датата на завършване….този път вече към края на 2020 година.

Наглостта на мазната гуша продължава с това : ”Що се отнася до дейностите, те не са спирали. Има видима има и невидима част на съоръжението, което се строи. Има и такива дейности, които се извършват вътре, и остават незабелязани за публиката”

Карбов, не знаеш колко си прав! Работата по стадион Варна наистина е невидима ! Повече от година, нищо по този строеж не се е променило. Това е видимото, а ако Карбов твърди ,че има нещо невидимо….нека да го докаже.

“За нас е важно да има пълна прозрачност по темата. В годините в публичното пространство се наслагва тезата, че има някакво задкулисие в строежа на стадион “Варна”, казва пак Карбов. Къде е тук прозрачността за ”невидимите” ремонти . Нека Карбов да даде обяснения и да разсее съмненията на обикновенният човек, неразбиращ от невидими ремонти.

Карбов търсил  и ”ИНВЕСТИТОРИ”  ! И как по-точно ги търсиш бе Карбов ? Къде ? С кой конкретно си говорил? Представи отчет за това какво и с кой си говорил ? Ти си на избираема длъжност и дължиш отговор на всички нас.В твоите ръце са общински имоти и пари. Как така се разпореждаш с тях , без да дадеш отговор на обществото?

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook