Наближава професионалното изложение “ЗА ТУРИЗМА ОТ А ДО Я” – 26 и 27 април хотел Котва, Слънчев бряг

March 22nd, 2016 | by gino
Наближава професионалното изложение “ЗА ТУРИЗМА ОТ А ДО Я” – 26 и 27 април хотел Котва, Слънчев бряг
горещи теми
0
За втора поредна година браншовите организации в туризма си подават ръце, за да организират форум, с който да отговорят на високите изисквания и все по-ексцентричните желания на съвременния турист. Ивентът ще се проведе на 26 и 27 април в хотел “Котва” в Слънчев бряг. Ще бъде представено всичко за туризма “От А до Я”. Това е поредната стъпка за утвърждаването на българското Черноморие като предпочитана туристическа дестинация. Организацията на тазгодишното изложение е поверена на фирма „Наниван трейдинг“ ЕООД. Събитието се провежда под егидата на Община Бургас, с подкрепата и партньорството на Областна администрация Бургас, СНЦ „Съюза на собствениците-Слънчев Бряг“, Клуб на хотелиера – Несебър, общините Айтос, Хасково и Созопол.
Изложението е създадено с цел да стимулира развитието на туризма в региона и повиши качеството на туристическия продукт. С упоритата работа на организатори и участници форумът има потенциал да се превърне в бизнес изява с международно значение.
Посетителите ще имат възможността да се срещнат с производители на висококачествени храни и напитки, аксесоари, луксозни подаръчни стоки и услуги, с хотелиери и търговци.
1(523)
Сред участниците са лидери в своите сектори –  Rainbow, МИДИМА ЕООД, ,Рокуол Стоун ООД, ,Спектаауто“ ООД, Segafredо, са малка част от компаниите, които ще участват в ивента. Над 60 фирми ще представят най-новите си продукти и актуални тенденции в обзавеждането, обслужването и кулинарията. В програмата е включено виртуозното кулинарно шоу на шеф Иван Мавров – майстор-готвач на Интерхотел „България” в Бургас.
Автомобилните гиганти МОТО-PFOHE, Peugeot, Suzuki, Great Wall, TOYOTA, LEXUS  ще представят бижутата на автомобилната индустрия, а посетителите ще имат възможността да ги тестват.

Най-креативният от тях ще бъде награден. В края на грандиозното събитие един от всички търговци, производители, дистрибутори, ресторантьори и хотелиери ще бъде избран за „Изложител на годината”.
Подробна информация за събитието може да откриете на:https://www.facebook.com/ZaTurizmaSlynchevBrqg2016/photos_stream
9207_470393796483665_5761290787673022239_n

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook