Наближава традиционното изложение „За туризма от А до Я“ Слънчев бряг и Созопол ПРОЛЕТ/2018

February 6th, 2018 | by gino
Наближава традиционното изложение „За туризма от А до Я“ Слънчев бряг и Созопол ПРОЛЕТ/2018
горещи теми
0

Нанивантрейдинг ЕООД  и ПиАр Протект ЕООД имат  удоволствието да Ви поканят за участие в шестото издание на изложението – договаряне „За туризма от А до Я“ Слънчев бряг и Созопол ПРОЛЕТ/2018, което ще се проведе с любезното домакинство на хотел КОТВА- к.к Слънчев бряг и община Созопол.

За ТУРИЗМА от А до Я“ се провежда с изключителната подкрепа на Община Созопол и кмета на града, г-н Панайот Рейзи.

Проявата ще бъде в помощ и подкрепа на туристическия бранш от Бургас и съседните курорти,  а в перспектива за цялото Черноморие, страната и  другите балкански държави. Успехът на „За туризма от А до Я“, което се провежда в Слънчев бряг – хотел „Котва” и големият интерес от страна на участници и посетители от региона и цялата страна, бяха основание да превърнем събитието в хубава традиция,  на която  си дават среща производители и търговци на висококачествени храни, напитки, аксесоари, луксозни подаръчни стоки и услуги с хотелиери и търговци. Интересът на фирмите ни провокира да  увеличаваме локациите, където бизнесът ще срещне своите партньори. Затова от 2018 г. и домакин на Туристическото изложение е перлата на Южното Черноморие – Созопол. С всяка изминала година се увеличават както професионалните изложители и посетители, така и броят на непрофесионалните посетители. За миналата година, изложението бе посетено от общо 12 хиляди души, очакванията ни са тазгодишното издание да отбележи рекорд и по интерес на публиката както в Слънчев бряг, така и в Созопол.

Изложението – договаряне „За туризма от А до Я“ – Слънчев бряг и Созопол  ПРОЛЕТ/2018  е Бизнес ту Бизнес и ще съдейства на представителите от туристическия бранш, туристически агенции, хотелиери,  ресторантьори и собственици на развлекателни заведения максимално динамично и ползотворно да осигурят и предлагат в своите обекти най-новите и качествени стоки, продукти и услуги, необходими за тяхното функциониране и развитие за предстоящия сезон. Всичко това е гаранция за делови успех на участниците в проявата, качество на установените бизнес контакти с точни партньори, икономия на време и възможност за експедитивно договаряне.

Организатор на събитието

Организатор на Изложението-договаряне е фирма  Нанивантрейдинг ЕООД, която има дългогодишен  опит в провеждането на изложения, конкурси. Съорганизатор е фирма ПиАр Протект ЕООД, която има опит в организиране на събития, рекламна дейност и комуникация с медиите. За поредна година имаме удоволствието да организираме изложението за договаряне „За туризма от А до Я“,като увеличаваме локациите, където бизнесът ще срещне своите партньори.

История и факти

Успехът на „За туризма от А до Я“, което се провежда в Слънчев бряг – хотел „Котва” и големият интерес от страна на участници и посетители, бяха основание да превърнем събитието в хубава традиция,  на която  си дават среща производители и търговци на висококачествени храни, напитки, аксесоари, луксозни подаръчни стоки и услуги с хотелиери и търговци.

В изложението-договаряне участваха над 160 фирми,  Общините Бургас, Айтос,  Хасково и Созопол. Участваха също така гиганти като МЕТРО Кеш Енд Кери ЕООД,  ГУГЪЛ,  TOYOTA,  LEXUS,  SUZUKI,  FORD, JAGUAR, ROVER,  PEUGEOT,  BMW,  GREAT WALL.

 Главни партньори на събитието:  „Юробанк България“ АД , Съюза на собствениците в Слънчев бряг, Бургаска регионална туристическа камара, БАСТ, БХРА, Агенция по заетостта – изпълнителна агенция към министъра на труда и социалната политика за реализиране на държавната политика по насърчаване на заетостта.Националната федерация на работодателите на инвалиди, както и самата федерация. Производители и вносители на цялата гама стоки и услуги, свързани с туризма. Събитието бе уважено и от г-н Вълчо Чолаков областен управител на Бургаска област , г-н  Владимир Крумов – заместник областен управител на Бургаска област и г-жа Севдалина Турманова- зам.областен управител на Бургаска област.

Кой участва?

Производители, вносители и дистрибутори от следните браншове:

 • Недвижими имоти и строителство
 • Аудио – визуална техника, мултимедии и телекомуникации
 • Автомобили – леки, товарни, ванове и лимузини
 • Мебели, оборудване и обзавеждане
 • Интериорен и екстериорен дизайн, вертикална планировка, градинско обзавеждане, плувни басейни и др.
 • Строителни материали, подови настилки, мокети, тапети, бои, дограми и др.
 • Тъкани и платове за обзавеждане
 • Обзавеждане на бани, аксесоари и тоалетни принадлежности
 • Кухненско и ресторантско обзавеждане и оборудване
 • Консумативи за хотели, ресторанти и барове
 • Почистващи и хигиенни средства, препарати и техника
 • Храни и напитки – включително демонстрации на новости в кулинарното изкуство, гурме кухнята, приготвянето на коктейли и напитки, последни тенденции във винопроизводството и консумацията на напитки
 • Системи за сигурност и охрана
 • Софтуерно и хардуерно обезпечаване
 • Системи за резервации
 • Туристически агенции, аниматори, продуцентски компании и организатори на тим билдинг и ивенти
 • Вътрешна и външна украса, фойерверки, сувенири и други
 • Сауни, солариуми, фитнес и СПА оборудване
 • Климатична и отоплителна техника
 • Осветителна техника

Динамика и насоченост на контактите, съпътстваща програма

На изложението  ще се осъществи директен и възможно най-ефективен бизнес контакт на мениджъри на хотели, ресторанти, развлекателни заведения, дистрибутори и търговци на едро с производители и вносители на стоки от цялата страна, както и фирми, предлагащи услуги за туризма, свободното време и почивките.

1.Изложител на сезона;

2.Кулинарно шоу;

3.Официално подписване на договори и връчване на награди;

 1. Семинари на тема недвижими имоти и строителство;

Медийно присъствие

Медийни партьори на събитието: информационен сайт Gramofona.com, Varnahot.com, в-к Черноморски фар, в-к Фактор, Burgasdream.com, МЕТРО МЕДИА, Флагман.бг, Принтер.бг, MELNICATA.COM, Рио.бг, Traffik.bg, които ще популяризират и отразяват събитието, участниците в него и деловата програма.

Предвиждаме мащабна национална и регионална PR и медийна кампания в радиа, преса, специализирани интернет страници, външна реклама и социални мрежи.

Наемане на площи и срокове

Стойността на презентационното място и таксата за участие в събитието е: 

 •  Слънчев бряг и Созопол       – 800 лв. без  ДДС
 • Слънчев бряг                          – 650 лв. без  ДДС
 • Созопол                                     –650 лв. без  ДДС

Цената  включва: наем площ, презентационна маса и два стола, място за фикс – банер на фирмата,  табела с името на участника, включване на логото на фирмата и информация за дейността с линк във фейсбук страницата на проявата, информационно обслужване и рекламна кампания, почистване, 3 бр. баджове.

*Наемането на експозиционните площи ще става по реда на постъпване на заявките

*При желание на фирмата за увеличаване на площта, същата ще бъде договорена допълнително.
ФИРМИ УЧАСТНИЦИ В ДРУГИ ИЗЛОЖЕНИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БУРГАСКА ОБЛАСТ ПОЛЗВАТ 50% ОТСТЪПКА ОТ ТАКСАТА ЗА УЧАСТИЕ !

Домакините от хотел КОТВА-к.к Слънчев Бряг  предлагат и преференциални условия за настаняване на участниците в хотел Мариета Палас – Несебър.

 • Нощувка със закуска в единична стая – 50 лева на ден
 • Нощувка със закуска в двойна стая – 65 лева на ден
 • Допълнително: Обяд – 12 лева, Вечеря – 15 лева.

 Партньорски хотел, гр. Созопол- х-л СЕЛЕНА, тел. за резервации: 0888 877 699; +359 550 25300; +359 550 25200

Хотел ПОСЕЙДОН, гр. Созопол, тел. за резервации: 0888 058 888

 Предвиден е по един ден за настаняване и изнасяне на фирмата.

 Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с нас на посочените по-долу телефони.

Координати:

Нанивантрейдинг ЕООД, Бургас, ул. Стефан Стамболов 126

e-mail: nvexpo.bg@abv.bg

https://www.facebook.com – За Туризма ОТ А ДО Я

ПиАр Протект ЕООД,Бургас,ул. Ивайло №74

Лица за контакти:   Стоян Георгиев – 0899901968, 0877901964, Петя Димитрова- 0898 567 746, Валентин Вангелов – 0888842954

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook