Наглост: Да издухаш 100 млн. за асфалтиране на улици и искаш да ти дадат още 100 млн за ремонтирането им?

June 5th, 2018 | by gino
Наглост: Да издухаш 100 млн. за асфалтиране на улици и искаш да ти дадат още 100 млн за ремонтирането им?
градска инфраструктура
0

След поредното наводнение на Варна, кмета на града най-сетне взе отношение по темата. Пред избрани медии Портних заяви, че за проблема с наводненията във Варна се знае от много години, но за решаването му необходими 100 млн. лв.!?! Портних сравни вчерашния порой с водното бедствие в кв. „Аспарухово“ пред 2014 г. , което отне живота на 13 души.

Ние от varnahot.com питаме кмета какво точно е работил по решаването на проблема с наводненията щом е знаел за него от много години? След трагедията в Аспарухово какви мерки е предприел и от кого е поискал пари за решаването на проблема? Видимите резултати дават отговора – ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОДИНИ КМЕТА Е НАПРАВИЛ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

От 2013 година до сега минаха 5 години. За това време Портних усвои 115 милиона за граския транспорт, над 100 милиона за асфалтиране на улици, започна да усвоява 100 милиона за парк в Аспарухово, заделя 50 милиона за градска библиотека, 120 милиона за булевард Левски, незнайно колко пари за цветенца и сакцийки, но за да направи Варна безопасен град нямал пари?!?  Да издухаш над половин милиард, а за най-важното – безопасността на града да не ти пука? Явно това са приоритетите на кмета?

Какво направи сега Портних след наводнението? Поиска да му дадат още 100 милиона! А защо не му дадат 200 милиона? Или 300?

Дайте му на човека – той можа да усвоява с размах! Виж да решава проблемите на града обаче не му се отдава! Време е Портних да спре да се упражнява над Варна, че буквално потопи града!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook