Наглост: Шеги и закачки между Борисов и Цацаров само ден след жестокото убийство на журналистка

October 7th, 2018 | by gino
Наглост: Шеги и закачки между Борисов и Цацаров само ден след жестокото убийство на журналистка
горещи теми
0

Вчера в Русе жестоко бе убита журналистката Виктория Маринова. Цялата страна бе потресена и вълна от възмущение и съчувствие заля социалните мрежи!

Как реагираха първите мъже на държавата? Само ден след това МВР на официална церемония представи новите си джипове. Дотук нищо притеснително. На официалната церемония премиера Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров бяха един до друг. Без никакво притеснения Бойко Борисов демонстрира видимо добро настроение. По време на цялата церемония Борисов не престана да си разменя шеги със Сотир Цацаров. Очевидно бе, че темата която дискутираха двамата е била изключително смешна, защото и двамата не преставаха да се смеят. Естествено нито един от журналистите, чиято колежка бе убита ден преди това не попита кое е толкова смешно на г-н Борисов, че не спря да се смее цяла церемония.

Само ден след такава ужасна трагедия премиер и главен прокурор ако не друго то поне би трябвало да демонстрират някакво съчувствие и съпричастност. ДА ама НЕ! Публичната демонстрация на непукизъм от премиер и главен прокурор е върхът на наглостта! 

ipb_1

 

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook