Най-четеното от VARNAHOT.COM за 2017 година

December 31st, 2017 | by gino
Най-четеното от VARNAHOT.COM за 2017 година
ваши репортажи
0

Измина още една година, в която varnahot.com бе до вас. Много наболели теми от ежедневието на Варна и страната бяха обект на нашите статии и през тази година. Решихме да проверим кои теми са били най-интересни за вас и са предизвикали най-силно вашето внимание.

Най-четена статия за годината се оказва статията ни от 29 август: Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) започва проверка на Интегрирания градски транспорт . Темата за проваления проект Интегриран градски транспорт и тази година явно силно вълнува повечето от вас. Статиите Община Варна: “Интегриран градски транспорт” бил изпълнен?! Никъде не било казано, че трябвало да работи?! и УСТРОЙСТВОТО НЕ ФУНКЦИОНИРА! ОБЩИНА ВАРНА СЪЩО! също бяха едни от най-четените по темата. Първоаприлската ни статия Варна: Днес заработи Автоматизираната билетна система по програма Интегриран градски транспорт! бе също толкова популярна. Може би на всички им се искаше тази новина да не бе първоаприлска, но както и да е…

Другата популярна тема тази година бе неосъществения за пореден път ремонт на Аспарухов мост. Най-четени бяха статиите РЕМОНТ НА АСПАРУХОВ МОСТ! ДА, АМА НЕ! и статията Прословутият ремонт на Аспарухов мост не бил зависел от Портних, а от резултатите от предсрочните избори. Ние естествено ще продължаваме да следим темата и през следващата ( или следващите ) година.

Актуални бяха и статиите ни за сметосъбирането на Варна. Статиите Видимите резултати: В разгара на летния сезон и тази година Варна отново потъна в боклуци! и Центърът на Варна отново потъна в боклуци бяха най-четени. Въпреки това проблемът явно ще е тема на статии и през следващата година.

От националните теми най-популярни бяха статиите ни В държавата ГЕРБ абсурдите вече нямат край! Менда – почетен доктор на Музикалната академия?!? А защо не Нобел? , Неадекватната реалност на Борисов: България при управлението на ГЕРБ е държавата на сбъднатите мечти и Грабежът продължава: НЗОК купува за болници сирене за 56 лв/кг, хляб за 30 лв/кг и масло за 250 лв/кг ?!?.

Ние от varnahot.com благодарим, че през тази година бяхте зад нас и ни подкрепяхте. Пожелаваме си през новата година да отразяваме повече добри новини и да има по малко поводи статии за скандали и далавери. Пожелаваме и на вас много здраве, успехи и късмет през новата 2018 година.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook