Напълно сериозно: Браво, кмете!

February 24th, 2016 | by gino
Напълно сериозно: Браво, кмете!
горещи теми
0

За нашите читатели уточняваме, че заглавието ни не е шега или някаква ирония. Всички знаете, че нашият сайт се е фокусирал основно над нередностите случващи се във Варна и това не се е променило. Мишена на нашите материали основно са конкретни действия на общинската администрация, които ощетяват варненци и гостите на града. Но все пак като обективна медия и не може да не отразим нещо положително, което се случва в града ни. Малко след решението на Варненски Административен Съд за позволяване движението на коли в морската градина, кмета Иван Портних реагира по следния начин от фейсбук профила си:   „Султанат???“
Тази му позиция е в унисон с подобно негово изказване от преди повече от година. Въпреки множеството забележки, които varnahot.com има към работата на Иван Портних, то конкретните му действия се приветстват от нас и се надяваме такива действия в интерес на варненци да станат тенденция. Подчертаваме че нашето „Браво Кмете“ струва поне колкото 100 от дежурните лайквания и хвалби.
Преди повече от 1000 години, Българският кан Омуртаг, пише: „Човек и добре да живее, умира и друг се ражда. Нека роденият по-късно, като гледа този надпис, да си спомня за оногова, който го е направил“
Уважаеми г-н Портних, пожелаваме след Вас да останат неща, с които да Ви запомним. Какъв е смисълът от човешкия живот, ако той се принизи до елементарно материално щение?

И не се отпускайте – ние продължаваме да следим за нередностите в общината и ще продължим да ви ги показваме със същата острота, за да можете да ги коригирате.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook