На варненския хоризонт изгря още една мисирка! Чака я светло бъдеще и щедра общинска субсидия

May 27th, 2020 | by gino
На варненския хоризонт изгря още една мисирка! Чака я светло бъдеще и щедра общинска субсидия
горещи теми
0

Нивото на варненската журналистика копае дъното. Появи се поредната местна медия, която бълва хвалебствени оди за местната власт – varnanovini.bg Новата “медия” е копи-пейст на профила на кмета в социалните мрежи и избягва всякаква критика към местната власт или задаване на неудобни въпроси. Всъщност лидера на ГЕРБ – премиера Борисов оприличи медиите, които постоянно го следват и бълват хвалебствия на килограм като мисирки. Те обаче явно не се обиждат и приемат такова обръщение на нормално. Най-активна в споделянето на материалите от новия варненски сайт е общинската съветничка от ГЕРБ Марица Гърдева.

Същата Марица Гърдева стана за смях миналата година с нелепия си опит да похвали новия булевард Левски и със смехотворните си изчисления как всички варненци пестят стотици милиони от новата градска магистрала, която затапи най-натоварените булеварди. След убийствените подигравки в социалните мрежи Гърдева си изтри изчисленията.

Усърдието, с което новата медия бълва на килограм хвалебствени статии е поразително. Ние сме убедени, че в началото на следващата година новоизлюпената мисирка ще е първа в редичката на искащите общинска субсидия и най-вероятно ще получи такава. Все пак идват избори и властта не може без мисирки, а те без усвояване на обществени средства.

article-0-0051251E00000258-417_634x399

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook