НЕ Е НУЖНО ДА ВАЛИ! ВАРНА ПАК СЕ НАВОДНИ!

November 28th, 2017 | by vencio1980
НЕ Е НУЖНО ДА ВАЛИ! ВАРНА ПАК СЕ НАВОДНИ!
градска инфраструктура
0

Варненци от години си знаят,че след всеки дъжд градът става като Венеция. Днес съвсем не е така,но няколко улици в квартал Левски пак са наводнени. По улиците Евлоги Георгиев и Дубровник се стичат бързи реки, правещи пресичането почти невъзможно. Вече близо пет години Варна се управлява от кмета Иван Портних, а още с идването си той обеща на варненци подмяна и ремонт на цялата канализационна система. На няколко пъти той уверено заявяваше, че ЩЕ сложи край на наводненията. Какво свърши кмета по въпроса – едно голямо НИЩО!

2р

1р

3р

За последните  години от държавата, общината и от заеми във Варна са инвестирани стотици милиони левове. За съжаление въпреки това не е решен нито един кардинален проблем на Варна. При всеки летен дъжд красивите новоремонтирани булеварди остават под вода и са непроходими. Днес сме свидетели на същото, дори и без да вали. Подземната инфраструктура е последният проблем на Портних. Тя така или иначе остава невидима, а ГЕРБ се грижат само за видимите резултати-надземната инфраструктура!

Макар и добре украсен градът ни остава с тотално занемарена и неработеща инфраструктура. Ремонтирането на канализацията би глътнало немалко пари, но няма да има такъв видим резултат като новите цветенца и алейки. Именно затова вместо да решава проблемите на Варна Портних инвестира в украсяването и. Ето това е типичен пример за начина на управление на ГЕРБ. Видимите резултати – това беше слогана на партията възприет буквално от кметовете, които инвестират само и единствено в неща видими за очите. А тежките инфраструктурни проблеми са оставени нерешени.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook