Не могат да подкарат уж готовата система за Тол такси! Отлагат въвеждането и за март догодина

July 1st, 2019 | by gino
Не могат да подкарат уж готовата система за Тол такси! Отлагат въвеждането и за март догодина
горещи теми
0

Преди евроизборите премиера Борисов гръмко заяви, че от август месец заработва новата система за тол такси и, че системата е почти изградена. Публикации във водещи медии информираха за изграждането на системата и за големите приходи, които се потекат след пускането и. Да, ама не! Както повечето неща обявявани гръмко от управляващите напоследък, така и тол системата забуксува още преди да е тръгнала.

Днес стана ясно, че стартирането на системата се отлага за месец март догодина заради …… извършване на тестове!?! Нима сега се сетиха, че преди пускане една система трябва да се тества? Това плоско и елементарно оправдание е опит да се покрие драстичното изоставане в монтирането на носещите конструкции за камерите за системата и окомплектоването на цялостната система.

Напомняме, че все още не е направено и обществено обсъждане за размера на таксите и изказаните притеснения от страна на превозвачите по този въпрос. Управляващите за пореден път на инат въвеждат важни промени без обществен дебат, прибързано и не добре обмислено.

Няма да се учудим, че в началото на другата година да има ново отлагане на стартиране на системата. Дано да грешим. А дано, ама …

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook