Не ходиш изобщо на работа, но взимаш си заплатата?! Няма проблем, но само ако се казваш Делян Пеевски

February 13th, 2018 | by gino
Не ходиш изобщо на работа, но взимаш си заплатата?! Няма проблем, но само ако се казваш Делян Пеевски
горещи теми
0

Може ли да се водиш на работа, да не ходиш изобщо на работното си място, но месеци наред да си получаваш заплата? Оказва се, че може, но трябва да се казваш…..Делян Пеевски. Оказва се, че курпулентния депутат от ДПС се е явил на работа само на клетвата на депутатие и вече 101 заседания той не се явявал на работа. Въпреки това Пеевски си получава депутатската заплата!?

Парламентарната шефка Цвета Караянчева е извинила отстъствията на Пеевски и така депутата от ДПС съвсем законно си получава заплатата. За около 10 месеца Пеевски е прибрал над 30 000 лева от заплати. С какви мотиви шефката на парламента е извинила всичките тези отстъствия никой не може да каже, но е факт, че това е изключение. Нито един друг депутат не получава извинения за своите отстъствия дори и съпартийците на Караянчева от ПГ на ГЕРБ. Оказва се, че за пореден път всички депутати са равни, но Пеевски е по-равен от тях. А уж ДПС са опозиция и уж ГЕРБ не са в коалиция с тях.

Единствения подобен пример в историята на Народното събрание бе отсъствието на Ахмет Доган. Той с месеци не идваше на работа, но поне не си извиняваше отсъствията. По този показател нахалството на Пеевски няма база за сравнение!

Все още ли се чудите КОЙ в действителност управлява в Герберландия?

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook