НИНОВА КЪМ ГЕРБ: УБИХТЕ 17 ДУШИ !

September 5th, 2018 | by vencio1980
НИНОВА КЪМ ГЕРБ: УБИХТЕ 17 ДУШИ !
горещи теми
0

Емоцията на лидерката на социалистите Корнелия Нинова  днес преля чашата. “17 души убихте и днес трябваше да им решим проблема” изригна от трибуната Нинова. Повод за това беше промяната в днесния ред, след като Караянчева съобщи, че на председателският съвет тази сутрин е решено да отпадне първа точка на дневния ред – обсъждане на Закона за пътищата, тъй-като не е постъшил доклад за второ четене от водещата комисия, и затова ще се проведе само парламентарен контрол .

Именно това  превърна и вторият работен ден на парламента за този сезон в размяна на епитети между ГЕРБ и БСП.Скандалът започна с четене на декларация от Вежди Рашидов от името на ГЕРБ.”Радвам се, че групата на БСП са повече от 20 човека, за съжаление вашата лидерка си чукна надницата и замина пак”, започна встъплението си Рашидов. Той визираше вчерашното изказване на Нинова, в което тя се закани, че в зала ще влизат само 20 депутати от БСП, а останалите ще са сред хората.”Кои сте вие да ни осъждате всички на гражданска смърт? Това е недопустима клевета. Като два мандата министър на ГЕРБ се чувствам засегнат.А вие, г-жо Нинова, може ли като парламентарна манекенка да си правите фотосесии с мъките на хората?”, допълни Рашидов.

“17 души убихте и днес трябваше да им решим проблема, а вместо това слушаме един творец за личностния му принос към България”, каза Нинова и попита къде е законът за пътищата, който трябваше да бъде гласуван днес.

Докато Нинова говореше от трибуната, депутатите от ГЕРБ тупаха с ръце по банките и подвикваха, докато съпартийците й ръкопляскаха и кимаха одобрително.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook