НОВА БРАДВА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО: ГОДИШНАТА ВИНЕТКА СТАВА 97 лв! ВИДИМО ПОВИШЕНИЕ ЗА НЕВИДИМО ПОДОБРЕНИТЕ ПЪТИЩА!

November 11th, 2015 | by gino
НОВА БРАДВА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО: ГОДИШНАТА ВИНЕТКА СТАВА 97 лв! ВИДИМО ПОВИШЕНИЕ ЗА НЕВИДИМО ПОДОБРЕНИТЕ ПЪТИЩА!
горещи теми
0

Цената на годишната винетка за леки и товарни автомобили до 3.5 тона става от 67 на 97 лева, каза на брифинг в Министерски съвет министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Министър Павлова явно е забравила свое изказване през пролетта където пое ангажимент цената на стикерите в този мандат на правителството да не се повишават.

Поскъпват и всички други стикери. Стикерът за месечно ползване на пътищата поскъпва от 25 на 30 лева. Седмичната винетка поскъпва с пет лева до 15 лв. Увеличава се цената за винетките и за останалите категории автомобили. За превозните средства с повече от две оси, които са в категория едно, дневната поскъпва с левче и става 22 лева. Същото е повишението и за товарните автомобили с две оси и автобусите, като новият дневен стикер ще струва 12 лева.

Правителството на ГЕРБ приложи отново похвата с шока и облекчението, както прави всеки път. Първоначално пусна слух, че винетката ще бъде 145 лв и после опроверга слуховете, че цената ще е САМО 97 лв. Та дано хората облекчено въздъхнат, че са се разминали САМО  с толкова. Много прозрачно господа управляващи! Прозрачно и цинично!

vinetka_0

 

КЪДЕ СА СЕГА ТРАДИЦИОННИТЕ МЕДИИ ДА ПОПИТАТ ЗАЩО ВЪПРЕКИ ПОЕТИТЕ ОБЕЩАНИЯ СЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook