Новият електромобил Uniti One – европейският конкурент на Tesla

October 14th, 2019 | by gino
Новият електромобил Uniti One – европейският конкурент на Tesla
горещи теми
0

Нов изцяло електрически градски автомобил Uniti One ще дебютира на пазарите в Европа. Автомобилът е проектиран в Швеция и в Обединеното кралство. Uniti One е триместен – с една централна седалка за водача и две задни пътнически седалки, подобни на оформлението на McLaren F1. По данни на производителите автомобила може да измине 300 км с едно зареждане като цените започват от 15 100 британски лири след отпускането на държавната помощ за 3500 британски лири. С тази цена Uniti One подбива конкурентните компактни електромобили  като Honda e и MINI Electric. Първите доставки за клиенти се очакват най-рано през лятото на 2020 г.
Външността на Uniti One се отличава с елегантен аеродинамичен дизайн с тесни вдлъбнати фарове, които включват вградени LED дневни светлини, стръмно наклонено предно стъкло и аеро ефективни колела. Тъй като има само две врати, те са по-дълги, за да позволят достъп на пътниците отзад. Автомобилът разполага с панорамен люк, отопляемо предно стъкло и камера за обратно виждане като стандарт.

Вътре има задно седалка с разделяне, за да постигнете максимална практичност. Със задни седалки багажникът предлага 155 литра за съхранение, увеличавайки се до 760 литра със сгънати задни седалки. Инфоразвлекателната система със сензорен екран и вътрешното осветление са стандартни, като купувачите имат избор на цветове за тапицерия.

AAIL3Q8

msn.com

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook