НОВИ СКАНДАЛНИ ФАКТИ: ПУП на квартал Чайка не е отменен! Документи за скандални заменки! С квартала ще се строи!!!

October 1st, 2015 | by gino
НОВИ СКАНДАЛНИ ФАКТИ: ПУП на квартал Чайка не е отменен! Документи за скандални заменки! С квартала ще се строи!!!
горещи теми
0

След многократни протести на жителите на квартал Чайка и след блокирането на работата на Общински съвет Варна на 5 август, се взе решение скандалния ПУП на квартал Чайка да бъде отменен. Верни на максимата, че проверката е висша форма на доверие ние от varnahot.com с помощта на г-жа Симонян се добрахме до реалното състояние на нещата.  Прилагаме документи, че

СКАНДАЛНИЯ ПУП НА КВАРТАЛ ЧАЙКА НЕ Е ОТМЕНЕН!

 

И това не е всичко! Освен, че опасността да се строи в квартала остава, то се натъкнахме и на скандални заменки от типа на кон за кокошка. За 200 кв.м офис помещения Община Варна е заменила за 3 декара земя в квартал Чайка и то на най-апетитното и място! За да не бъдем голословни прилагаме и съответните документи! Какво се оказва на практика? В квартал Чайка ще се строи!

КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТЕЗИ СКАНДАЛНИ ЗАМЕНКИ В ЧАЙКА?

КОЙ ЩЕ ИМА ВОЛЯ ДА ПРИЛОЖИ ЗАКОНА В ОБЩИНА ВАРНА?

КОЙ ЩЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ В КВАРТАЛ ЧАЙКА НЯМА ДА СЕ СТРОИ?

cak1 cak3

ОБЩИНА ВАРНА И КМЕТА ИВАН ПОРТНИХ ЛИЧНО ЗАБЛУДИХА ВАРНЕНЦИ, ЧЕ ПУП НА ЧАЙКА ЩЕ БЪДЕ ОТМЕНЕН!

На 5 август в зала “Пленарна” пред стотици варненци кмета Иван Портних лично им гарантира 3 неща – че скандалния ПУП на Чайка ще бъде отменен. Гарантира, че блок за роми няма да има в квартал Възраждане и че ще се дадат имоти на отбора на Спартак. Какво обаче показват фактите? Дали и трите обещания са спазени? ПУП на Чайка – Доказваме с документи, че кмета Иван Портних излъга варненци и ПУП не е отменен! ФАКТ! В момента се опитваме да се сдобием с документи, доказващи, че строителството на “социален” блок се придвижва документално и ще се строи след изборите. За третото обещание няма какво да говорим.

Въпреки всички протести, въпреки обещанията на Кмета, общинската администрация продължава да си работи за корпоративни интереси. Сега намерихме документи за строителството в Чайка, утре няма да се учудим да намерим такива и за строителство и в Морската градина! Убедихме се, че не трябва да се доверяваме на думи, а да проверяваме всяко действие на общинарите! Ние от varnahot.com ще следим изкъсо действията на Община Варна и на кмета, който и да бъде избран по казуса с ПУП-а на квартал Чайка! Няма да оставим нещата така!

ЩЕ ПОИСКАМЕ МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА КМЕТ, КАКВО МИСЛЯТ ДА ПРЕДПРИЕМАТ, ЧЕ В ЧАЙКА ДА НЕ СЕ СТРОИ!

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ СКАНДАЛНИ ДОКУМЕНТИ И ФАКТИ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ!

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook