Невиждано падение на платените варненски “медии”

February 7th, 2019 | by gino
Невиждано падение на платените варненски “медии”
горещи теми
0

Преди седмица Общинския съвет на Варна гласува 200 000 лв за избрани местни медии за ….”правилно отразяване на дейността на кмета и общинарите”! Не мина и седмица и резултатите от раздадените пари не закъсняха! Хвалебствените оди за просперитета на Морската столица вече заливат интернет пространството! От година на година кандидатите за обшинско финансиране се увеличават и местните медии търсят нови начини да изпъкнат пред кмета Портних и да получат повече пари.

Падението на платените местни медии достигна днес нов невиждана досега висота. Сайтът chernomore.bg излезе с бомбастичното заглавие Владиславово става Бевърли хилс”!!! Статията на “журналиста” Борис Проданов ни информира как панелния краен квартал на Варна щял да стане като ….. Бевърли хилс!?! Със завидно оптимистичен патос автора ни информира какви чудеса ще се случат в квартала: ще се сменят тръбите на водопровода, ще се асфалтират някой улички и дори ще има ……. тротоари!?! Същински Бевърли хилс!!!

beverly-hills-hotel-2455977_960_720

Това щеше да бъде смешно, ако не беше толкова тъжно! Да смяташ полагането на тротоари и асфалт за велико постижение е признак на пълна неадекватност и ограниченост. Има два варианта – или автора изобщо не разбира каква глупотевина е написал, никога не е излизал от Владиславово и се впечатлява от новите бъдещи грандиозни “постижения” или в стремежа си за оригиналност и отчаяно желание за подмазване на кмета е решил да изпъкне!

Уважаеми колеги от chernomore.bg , когато решите да хвалите кмета го правете с мярка. Такива бомбастични нелепи заглавия будят само смях и подигравки!

Уважаеми общинари, ако за това давате 200 000 лв сте за убиване! Като плащате толкова пари изискайте поне малко достоверност насреща.

headerImage_1

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook