Номинация: Списание Time определи Доналд Тръмп за най-влиятелната Личност на годината за 2016 година

December 8th, 2016 | by gino
Номинация: Списание Time определи Доналд Тръмп за най-влиятелната Личност на годината за 2016 година
горещи теми
0

Американското издание го определя като най-влиятелния човек на Земята

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп е Личност на годината за 2016 г. според сп. Time. Всяка година американското списание определя най-влиятелната личност в света, като според редакторите тази година това е Тръмп. Той победи безапелационно на президентските избори в Америка през ноември и през следващите четири години ще води най-могъщата и най-богата държава в света.

За добро или за лошо тази година най-влиятелният човек на Земята е Доналд Тръмп. Изминалата 2016 г. бе годината на неговия възход, а 2017 г. ще е годината на неговото управление, пише в редакционния си коментар Time.

item_trump

Трудно е да се измери разрушителната сила на Тръмп. Този барон на недвижимите имоти и собственик на хотели се превърна в риалити звезда и провокатор, който не е прекарал и един ден на публична служба, не дължащ нищо на никого, освен на самия себе си, продължава изданието. Редакторите смятат, че той е успял да запълни огромната празнота, оставена от политическата класа в страната и да изненада всички, които не го взимаха сериозно до победата му – политици, анализатори, социолози и дарители.

От значение за гласувалите в анкетата на Time е този, който би могъл да донесе промяна. Именно в тази категория Доналд Тръмп бие Хилари Клинтът с двойно повече точки. Оказва се, че голяма част от анкетираните са на мнение, че Тръмп не е подходящ за президент на САЩ. Но въпреки това са гласували за него – отново заради желанието да има промяна.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook