Няма проблем според Портних! Рибата във варненското езеро избирала не от аварията, а от нещо друго?!?

May 25th, 2020 | by gino
Няма проблем според Портних! Рибата във варненското езеро избирала не от аварията, а от нещо друго?!?
градска инфраструктура
0

Според кмета на на Варна Портних нямало проблем заради авариралата тръба във Варненското езеро, защото рибата не измирала заради нея, а от нещо друго!

“Почти 100% е ясно, че причината за измиране на риба във Варненското езеро не е авариралата тръба. Тъй като измрялата риба е далеч от аварията, силно вероятно е причинителят на това да е не само намаляването на кислорода във връзка развитието на планктона, а да е друга причината.”, заяви кметът на Варна. Според Портних няма проблем с изтичането на фекални води, защото Варненско езеро има много предприятия – химическа промишленост, кораборемонтни и корабостроителни заводи.

С други думи кмета ни успокоява, че видите ли има аварирала тръба и фекалии във Варненското езеро, но това не е проблем, защото езерото се замърсява много повече от нещо друго!?! Що за наглост!!!

Кмете, каквато и да е причината за измирането на рибата, то това е проблем! Като кмет на най-хубавия град в страната вие трябва да лягате и ставате с мисъл на грижа за този град. Бездействието ви месеци наред при такъв огромен екологичен проблем показва, че вас не ви интересува Варна, а само това да останете кмет на всяка цена. Имайте малко достойнство излезте пред варненци и се подайте оставката!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook