Обещано и неизпълнено: Новият рибарски мостик на Варна

May 24th, 2019 | by gino
Обещано и неизпълнено: Новият рибарски мостик на Варна
градска инфраструктура
0

С наближаването на изборите започват да валят и поредните обещания към варненци. Местните медии започнаха да ни заливат с поредната доза красиви картинки и ни “информират” какви благини ЩЕ ни се случат. Главният архитект на Варна, който преговаряше с покойник за втория Аспарухов мост сега обещава и изграждането на нов рибарски мостик. Дежурните “Браво” мигом заваляха под публикациите в местните медии. Обещанията за нов рибарски мостик ни се сториха много познати и нищо чудно. Оказа се, че нов рибарски мостик вече ни е обещаван и при това нееднократно.

ОБЕЩАНИЯТА:

2016 година: Красиви картинки заливат местните медии и профила на кмета в социалните мрежи. Гръмки заглавия ни обещават изграждането на нов рибарски мостик. Стотици “Браво, кмете” заливат публикациите и кмета Портних се къпе в народната любов. След преминаване на първоначалната еуфория нещата утихват. Нито една медия не се сети да попита какво стана с обещанията.

2016

2017 година: Поредна порция обещания и красиви картинки заливат отново варненци. Всяка връзка с предстоящите избори сигурно е случайна. Ситуацията се повтаря – стотици “Браво, кмете”, еуфория и ….. тишина!

2017

2018 година: Отново ни обещават рибарски мостик. Отново красиви картинки и отново “Браво, кмете”. Номера мина два пъти защо не и трети! Този път нещата вече са сигурни! Медиите отново охотно споделят картинките и удобно забравят за обещанията след това…

2018

Годината вече е 2019. За четвърта година ни обещават нов рибарски мостик. Злите езици ще заподозрат връзка между изборите и обещанията, но ние искаме да вярваме, че нещата вече са бетон! Все пак надеждата умира последна!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook