Обещано и неизпълнено: Новия изход от бул. Сливница към АМ Хемус все още е мираж

October 28th, 2020 | by gino
Обещано и неизпълнено: Новия изход от бул. Сливница към АМ Хемус все още е мираж
градска инфраструктура
0

Има една поговорка, че най-много се лъже преди избори и след лов. Кметът на Варна Иван Портних е типичен пример потвърждаващ това. Преди последните местни избори той щедро обещаваше изграждането на нови инфраструктурни проекти и гръмко обещаваше да продължи с “ударното темпо” на развитие на морската столица. Типично в негов стил в обещанията му липсва всякаква контретика като срокове, а традиционно се използват фразите “Скоро”, “всеки момент”, “Започваме до дни” и т.н.

На последните избори Портних надгради обещанията си като започна да се хвали и с несъществуващи неща. В предизборен клип пуснат в социалните мрежи миналата година Портних се похвали с новия изход към магистрала Хемус!?!

1

Още тогава ние в наша статия обърнахме внимание на кмета, че нов изход към АМ Хемус няма. В интерес на истина кмета се поправи и каза, че работата по втория изход към магистрала Хемус започва да се строи “до дни”. Дата тогава бе 02.10.2019 година. Понятието “до дни” явно е доста разтегливо, защото повече от година нов изход НЯМА.

Мотото на ГЕРБ на изборите тогава бе “Работа, работа, работа”. Кметът Портних обаче продължава да работи под мотото “Обещания, обещания, обещания”.

Тъй като във Варна почти не останаха читави медии, ние обещахме на варненци да следим за спазването на обещанията на кмета Портних. За разлика от кмета, ние нашите обещания си ги спазваме!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook