Обещано и неизпълнено от Портних: “До края на февруари 2015 г ще сложим подземни контейнери за боклук под х-л Черно море”

June 10th, 2016 | by gino
Обещано и неизпълнено от Портних: “До края на февруари 2015 г ще сложим подземни контейнери за боклук под х-л Черно море”
градска инфраструктура
0

гр. Варна 22.12.2014 г.  Кметът Иван Портних: “Започваме поставяне на подземни контейнери за смет във Варна. Това ще стартира през февруари 2015г. Предвижда се да бъдат поставени 10 подземни контейнера за боклук. Първите ще са на ул. “Стефан Караджа” – до хотел “Черно море”, където няколкото перманентно препълнени кофи замърсяват целия район.”

Това изказване на Иван Портних бе публикувано във всички варненски сайтове и бе споделено в профила на кмета в социалните мрежи. Естествено публикацията получи стотици “Браво кмете” за ……..обещанието си. Дори имаше единични изказвания “Гордеем се вече, че сме варненци” ?!? Да се чудиш как може да се гордее човек, че са му обещали нещо…. Но облъчването от всички медии са толкова интензивни и всяко обещание се преповтаря стотици пъти, че хората вече  бравосват дори и само обещания.

гр. Варна 10.06.2016 г . Контейнерите за боклук на ул. Стефан Караджа до хотел Черно море все още НЕ СА ПОДМЕНЕНИ! 

Публикуваме снимките на варненката Александрина Тодорова от днес, които тя е споделила в социалните мрежи. На снимките ясно се вижда, че положението с боклука в центъра на Варна е плачевно. Обръщаме се към кмета на Варна – г-н Иван Портних с въпроса защо не си е изпълнил обещанието си? Защо 14 месеца след срока, който той сам си е поставил работата не е свършена? Ако г-н Портних бе служител в някоя фирма дали биха го държали на работа ако поема ангажименти и не ги изпълнява с години? В реалния бизнес  г-н Портних щеше да бъде уволнен на втория месец, защото никъде не плащат за обещания. Г-н Портних, като ваши работодатели ви информираме, че изобщо не сме доволни от вашата работа. Или започвайте да си спазвате поетите ангажименти или ще се разделите с поста. Очакваме в най-кратки срокове подземните контейнери да бъдат монтирани.

Г-н Портних, бихте ли публикувал в профила си някоя от снимките на Александрина Тодорова? Убедени сме, че не! В профилът ви в социалните мрежи ( естествено видим само за правилните варненци ) Варна е чиста, приветлива, искряща и ………нереална!

trash1 trash2 trash3

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook