Община Варна: “Интегриран градски транспорт” бил изпълнен?! Никъде не било казано, че трябвало да работи?!

December 14th, 2017 | by gino
Община Варна: “Интегриран градски транспорт” бил изпълнен?! Никъде не било казано, че трябвало да работи?!
горещи теми
0

Девет от десетте компонента на Проекта за интегриран градски транспорт във Варна са изпълнени успешно.” заяви ръководителят на проекта Биляна Якова. Явно пълната некомпетентност на общинската служителка е причина за неадекватното и изявление.

Пред общинарите днес, Биляна Якова уточни също, че при предвидени 114 млн. за първата фаза, Проектът е реализиран с икономия и крайната сума е спаднала до 106 млн. лева. Тя добави, че никъде в документацията не е имало срок, в който реално трябва да заработи всичко. От финализирането на проекта са минали едва две години и явно според критериите на Община Варна още е рано за заработването на системата.

Не знаем от кое ни хваща повече яд: от наглостта и безочието на една самозабравила се общинска служителка или от липсата на каквато и да е реакция на нетърпимост от страна на варненци?

Само за 4 години управление тази общинска администрация и кмета Портних успяха да превърнат варненци от едни от най-будните българи в едни зомбирани, покорни и кротки овчици блеещи блажено”Браво, кмете”!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook