Общински съвет Варна приема бюджет на тъмно! Естествено въпроси от граждани отново не се допускат

November 30th, 2017 | by gino
Общински съвет Варна приема бюджет на тъмно! Естествено въпроси от граждани отново не се допускат
градска инфраструктура
0

Варна нищо не може, защото варненци не се интересуват.
Днес на сесията на Общински съвет имаше една шепа граждани, на които бе отнето правото да задават въпроси по първа точка на дневния ред.Бе им съобщено, че трябва да изчакат да мине целия дневен ред и чак тогава каквото имат да питат, да питат.Че вече ще е гласувано всичко, по което те може да искат да предложат нещо , че може да искат да се изкажат или да възроптаят срещу някое предложение на администрацията няма никакво значение за управляващата герберска клика.
Варненци, вие нямате представители в общинския съвет, вие имате изпълнители на волята на кмета и управляващите държавата.Вашето мнение и интереси са без значение, на вас ви се подиграват, неглижират ви и ще е така, понеже вие не проявявате никакво желание , нито отговорност да се появите и поискате сметка на тези, които сте пратили да защитават вашия интерес.
Е, тогава спрете да качвате възмутено снимки в групата, щом не желаете да осъществите правата си на суверен.
Щом се държите като овце, ще ви подкарват и стрижат като такива!
Изобщо нямате представа какви заеми ще вземе общината, които вие ще платите, какви подаръци ще направи на местното ВиК дружество, на което вие плащата по 3 лв кубик вода, въобще нямате идея как ще бъдат използвани средствата от поредните заеми и какво ще бъде направено с тях, дали ще е смислено е напълно отделна тема, която предстои да попсуваме отделно.
Не, не може да разчитате, че тези, които с лека ръка сте пратили в Общински съвет защитават интересите на гражданите.Те не го правят, даже арогатно се подиграват с всеки опит за осъществавяне на някакъв контрол.
Е, ще ви доят до откат и няма да ви оставят едно дърво в града, ще плувате при всеки дъжд и ще се радвате на саксийките на кметя, който и днес не се появи на сесията.
Невидимият кмет на Варна! Защо ли да се появява, щом няма кой да му държи сметка, а после дружно отивате до урните и пращате поредната пионка, изпълняваща ролята?!
Варна по-грозна , мръсна, презастроена и отчайваща никога не е била, но за живущите тук това очевидно не е важно!

Стела Николова, facebook

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook