Общинско безхаберие доведе тази вечер до тричасово адско задръстване на Аспарухов мост и улица Девня

June 20th, 2018 | by gino
Общинско безхаберие доведе тази вечер до тричасово адско задръстване на Аспарухов мост и улица Девня
градска инфраструктура
0

Днес от ранния следобяд започна да се образува задръстване на Аспарухов мост в посока Аспарухово. С идването на час пик задръстването стана огромно и обхвана улица Девня и центъра на града. Колите в посока Аспарухово пъплеха бавно в две колони по моста, а няколко вече бяха аварирали. Каква бе причината: катастрофа, закъсал автомобил или друг инцидент? Нищо подобно.

В края на моста отклонението за квартал Аспарухово бе частияно изрязано, но не това бе причина за задръстването. Освен локалното платно са изрязани и 2 метра от дясното платно на Аспарухов мост! Така идващите по моста коли от две платна трябва само за 2 метра да минат в една колона и това създава задръстването! По сигнали на очевидци тези 2 метра са изрязани по обяд. Машините са паркирани на пътя за Бургас и никой не работи. Най-рано утре ще продължат ремонтните дейности и евентуално мостът ще бъде нормално проходим към края на утрешния ден! Няма лошо да се ремонтира и ние привестваме рехабилиционната програма на общината, но нека това се прави с акъл!

111aa1 111aa2

Не можеше ли тези 2 метра да бъдат изрязани преди да почне асфалтирането, а не два дни половин Варна да си троши нервите? Може, но трябва някой с акъл да ръководи нещата! Както всичко друго в града и тук нещата са на автопилот. Важното е, че се върши нещо и се усвояват пари. Дали ще има проблеми за варненци никой не се и замисля! Освен това кмета не пътува през моста и му е през ….крачола какво се случва там!

Всъщност това е философията на управлението на Портних – да се усвояват средства. Във всяко свое интервю кмета се хвали колко милиони са усвоени, а не колко проблема на Варна са решени! Така, че ако и утре вечер сте в задръстване на Аспарухов мост не мърморете и не псувайте! Викайте “Браво, кмете”, защото вие сте си го избрали!

111aaa4 111aa

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook