Огромна дупка “възкръсна” само седмица след ремонт

September 30th, 2017 | by gino
Огромна дупка “възкръсна” само седмица след ремонт
градска инфраструктура
0

Огромна дупка “възкръсна” само седмица след ремонт! След сигнали от наши читатели varnahot.com направи проверка и потвърди новината. Една от най-натоварените отсечки е тази свързваща бул. Девня с Аспарухов мост. Отсечката е малка, но постоянно натоварена и през нея минават всички зърновози, които изнасят зърно през пристанище Варна. До преди месец огромни дупки затрудняваха движението в района и бяха причина за не едно произвествие.

РЕМОНТЪТ   

Какво бе облекчението на пътуващите варненци, когато започна ремонтът на проблемния участък. За наша радост само за ден всички дупки бяха добре закърпени и движението – пуснато. Няма как да не отбележим бързата работа на фирмата. От това по-хубаво здраве да е. ДА ама НЕ!

22156807_10155213669438305_1228198328_n

 

ДУПКАТА

Само седмица след ремонта огромната дупка “възкръсна”! Няма как да не си зададем въпроса доколко качествено се ремонтират улиците на Варна? Дали ремонтите се правят с цел действително оправяне на пътищата или се правят с цел “усвояване” на средства? Надяваме се съответните органи на общинската администрация да се самосезират и отново да отремонтират проблемната дупка. Този път поне за месец!

22127599_10155213672833305_825805914_n

 

КМЕТЪТ

Основният приоритет на кмета Портних бе възстановяването на инфраструктурата на Варна. Още с идването си на власт той започна да асфалтира ударно основните булеварди. Хората масово го аплодираха и си отдъхнаха, че най-после Варна има млад, амбициозен и кадърен кмет. Мина време и започнаха ремонти и на ………… ремонтите. Новоасфалтираните булеварди вече са ремонтирани по няколко пъти, въпреки шумно рекламираната подмяна на подземната инфраструктура. Тази пролет беше обявена като сезон на ремонтите. Въпреки усилените масови ремонти, качеството им за съжаление си остава много притеснително. Примерът с тази дупка е показателен. Въпреки тези очевадни проблеми Портних не взема мерки. Фирмите изпълнителки си остават същите, а средствата наливани в тях все повече и повече… Кмете, докога?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook