Огромни задръствания заради ремонт на 100 метра от Аспарухов мост, а в почивните дни никой не работи?!?

May 31st, 2020 | by gino
Огромни задръствания заради ремонт на 100 метра от Аспарухов мост, а в почивните дни никой не работи?!?
градска инфраструктура
0

Още един месец варненци ще бъдат в капана на огромни задръствания заради ремонт на стотина метра от подхода за Аспарухов мост. Няма да коментираме защо не се използва извънредното положение да се направи този ремонт, а ще обърнем внимание на абсолютната наглост и безхаберие по който се прави ремонта в момента.

По план ремонтът на тези стотина метра ще отнеме цели 45 дни!?! Докато в нормалните страни такива ремонти се правят максимално бързо и се работи денонощно, то у нас грижата за хората е на последно място или изобщо я няма!  

В почивните дни никой не работи на обекта. Явно Община Варна изобщо не се интересува от това какви затруднения изпитват варненци. Не се полагат абсолютно никакви усилия ремонта да се направи организация и продължи максимално кратко, че варненци да не висят с часове в задръстванията.

Видимите резултати: Няма значение , че десетки хиляди варненци още месец ще висят в огромни задръствания и ще търпят. По-важното е фирмите извършващи ремонта да си почиват в почивните дни! А всъщност същинския ремонт на Аспарухов мост дори не е започнат изобщо. С такива темпове на ремонт и почивки един ремонт може да отнеме дори година. Кой се интересува от някакви си задръствания??? Важното е, че нещо се прави!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook