”ОТЛИЧНИК” ПО ГЕОГРАФИЯ ЗАСТАНА НАЧЕЛО НА ПАРЛАМЕНТА!

November 17th, 2017 | by vencio1980
”ОТЛИЧНИК” ПО ГЕОГРАФИЯ ЗАСТАНА НАЧЕЛО НА ПАРЛАМЕНТА!
горещи теми
0

След като по-рано днес Главчев подаде оставка като председател на парламента, ГЕРБ предложиха новото си опитно зайче за този пост. Досегашния заместник-председател на парламента Цвета Караянчева беше номинирана за председател на Народното събрание и тя беше избрана. “За” нея гласуваха 138 души. Против бяха трима и 71 се въздържаха. “Когато прехвърчат личностни искри и тона излиза от рамки, трябва някой да потушава емоции. Сигурно ще има такива моменти, но трябва да проявим мъдрост и далновидност”, каза Караянчева.

Да ни е честито!

На новата шефка и предстоят доста пътувания извън страната. Интересното е, че Караянчева се прослави преди известно време с отличните си познания по география . През 2016 г. тя прати китайската столица Пекин във Виетнам. “Единствената лента, която преряза Пламен Орешарски, е на ресторант в Пекин”, каза тогава  Караянчева. От трибуната на ръководството тогавашния председател на парламента Цецка Цачева се опита да ѝ подскаже: “Виетнам”. “Е, то Пекин е във Виетнам”, обяви с насмешка Караянчева.

Невежеството и неграмотността в ГЕРБ може да се допълни със следните фрази на изтъкнати нейни членове:

Вежди Рашидов покани покойната оперна дива Гена Димитрова да пее в Москва в Дните на българската култура.

Лиляна Павлова обяви Индира Ганди за мъж.

Цветан Цветанов говори за болестта алтруизъм вместо  аутизъм.

Каталогът пък с интелектуалните проблясъци на доктора на нЕуките Бойко Методиев Борисов се обогатява и допълва ежедневно.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook