Отново атака в Лондон! Неизвестни засега лица са атакували с киселина пешеходци в центъра на Лондон

July 26th, 2017 | by gino
Отново атака в Лондон! Неизвестни засега лица са атакували с киселина пешеходци в центъра на Лондон
горещи теми
0

Отново ужасяваща атака срещу пешеходци в центъра на Лондон! Рано тази сутрин неизвестни лица са нападнали с киселина преминаващи тинейджъри по една от главните улици на Лондон.

Младежите са със сериозни травми по лицата и с разтопени дрехи. Те са били атакувани на улица “Бърнъм”, която се намира в оживения център на британската столица. Нападателите са се измъкнали от мястото на нападението и се издирват от органите на реда. Засега не са известни мотивите на атаката, дали тя е нов начин на атаки от радикализирани ислямисти и дали е свързана с по-ранни атаки извършени с преводни средства в Лондон.

AAoPP8f AAoPETR

Това е второ нападение с киселина само за месец. На 13 юли пет души бяха жертви на ужасни атаки в северната и източната част на Лондон. Днешната атака идва точно след като вчера беше обявено, че полицейските служители в Лондон получават 1000 реагиращи комплекта “срещу киселинна атака” след нарастване на броя на нападенията, включващи корозивни течности.

Полицейските автомобили с бърза реакция сега ще носят комплектите, които включват предпазни средства и петлитрови бутилки вода, за да позволят на офицерите да предприемат незабавно лечение на жертвите, напръскани с киселина. Говорител на Лондонската полиция каза, че офицерите очакват актуализация на състоянието на двамата мъже, а разследванията са в ход.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook