От чие име лае кучето?

October 7th, 2017 | by gino
От чие име лае кучето?
горещи теми
0

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров заплаши журналист- от името на ГЕРБ, на Пеевски или на кафявите медии?

Представяли ли сте си какво ще стане, ако остриетата на кафявите медии станат народни представители? Ако онези, които не признават личност и достойнство, застанат на парламентарната трибуна? Ако типове, които променят през час позициите си, само и само да излижат някои части на силните, бъдат облечени и с власт? Ако такива екземпляри започнат да обикалят медиите и да интригантстват в национален ефир? Какво ще стане ли? Ето какво:

Виктор Николаев, Нова телевизия: Този избор продукт на една шайка ли е, която иска да вземе поръчката за милиард и половина? (разговорът е за процедурата за купуване на изтребители)

Антон Тодоров, ГЕРБ: Много силни думи употребявате.

В.Н.: Те не са мои.

А.Т.: Ще ви изядат хляба.

В.Н.: Не са мои – поне думата „шайка“.

А.Т.: Вече изядоха, ха-ха, хляба на колежката ви. Тя и тя малко така… беше тръгнала в някаква посока, ама… нещо виждам, че липсва столчето ѝ.

В.Н.: Какво казвате?

А.Т.: Какво казвам – ми не знам, обяснете ми що я няма…“

Ако някой не е разбрал, ето какво се случи:

Депутат от управляващата партия заплашва в ефир водещ на национална телевизия. Депутат от управляващата партия намеква, че Анна Цолова е свалена от ефир, защото е питала много. Депутат от управляващата партия демонстрира задоволство от този факт. Депутат от управляващата партия не се усеща какво говори и какво прави.

Ако някой пък не е разбрал защо депутатът избухна, ето защо:

През 2013 г. депутатът издава книгата „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите“, в която пише за споменатите: „Работеха и живееха като “шайка” – персони, обединени от престъпна цел.“ Да, правилно прочетохте. По-късно лицето става депутат от ГЕРБ, т.е. от описаната от него „шайка“. Вероятно е бил стимулиран – с потупване по рамото, разбира се.
Книгата му е издадена от издателството на собственика на един от кафявите сайтове. Рекламирана е от друг кафяв сайт. Общото между тях е, че се редуват в ролята си на трибуна номер едно на Делян Пеевски. Лицето, което вече е депутат, днес пък има собствено предаване в телевизията, която изобщо не е на Пеевски.

От чие име Тодоров заплашва журналист?

От името на ГЕРБ?

От името на блик, пиц, канал три и т.н.?

От името на Делян Пеевски?

Бойко Борисов и Цветан Цветанов може да са много доволни, че са се сдобили с бясно куче в редиците си, което да хвърля екскременти към вентилатора и така да разстройва публичната среда. Понякога е удобно – особено когато мишените са политическите ти опоненти. Вентилаторът обаче пръска във всички посоки, а бесните кучета рано или късно хапят стопаните си. Няма да му е за първи път, де.

clubz.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook