От Siemens представиха своята интерпретация камиона на бъдещето

June 1st, 2020 | by gino
От Siemens представиха своята интерпретация камиона на бъдещето
ваши репортажи
0

Компанията Siemens съмвестно с дизайнера Луиджи Колани представиха своята интерпретация на камиона на бъдещето. Концептуалният модел Innotruck е с акцент върху ефективността и модернизирания дизайн. Уникалният прототип дори може да бъде запупен на уебсайта на JamesEdition.
През 2012 г. Сименс и Луиджи Колани дебютираха своя футуристичен дизайн на камиони на международното търговско изложение MobiliTec в Германия.
Кабината на футуристичния прототип напомня на изтребител, с огромно количество стъкло, което позволява оптимална видимост. Това пространство е свързано с красива жилищна зона, отговаряща на нуждите на камионите на дълги разстояния. За да влезе в зоната на пилотската кабина, стъкленият сенник се отваря и водачът се качва вътре.

Новият радикален дизайн Innotruck е трърде далеч от пълноценно производство, а много от неговите идеи и принципи трудно ще пробият в големия пазар на камиони. Ако все пак искате да притежавате този уникален камион, то можете да попитате за цената на сайта JamesEdition..

ццц

untitledа

untitled

 

jamesedition.com

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook