ПОЛИЦЕЙСКА ОХРАНА ЗА СВИДЕТЕЛ ПО ”СУДЖУКГЕЙТ”

December 27th, 2018 | by vencio1980
ПОЛИЦЕЙСКА ОХРАНА ЗА СВИДЕТЕЛ ПО ”СУДЖУКГЕЙТ”
горещи теми
0

Да свидетелстваш срещу ГЕРБаджия е опасно за живота . Това разбра  ключов свидетел по делото ”суджукгейт” срещу  бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов.След като два леки автомобила бяха изпепелени в Добрич, днес свидетеля  е поставен под полицейска охрана, съобщиха  от специализираната прокуратурата. Под денонощна защита е и семейството на свидетеля, чието име от държавното обвинение не съобщават.

Според прокуратурата са „налице основания да се предполага, че заради дадените от него свидетелски показания може да възникне реална опасност за живота и здравето – на него и на семейството му“.

Защитата е осигурена по негово искане. От съобщението на държавното обвинение става ясно, че охрана е била предложена и на друг свидетел, но той е отказал.

Живко Мартинов е основен обвиняем по т.нар. афера „Суджукгейт“, свързана с оплакване на добрички бизнесмен. Бившият депутат от ГЕРБ му поискал 4 тона суров суджук от телешко, еленско и свинско месо, както и 60 килограма филе „Елена“ от името на премиера Борисов.

Живко Мартинов все още е член на ГЕРБ !

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook