Поредния лупинг на Бойко или как депутатите на ГЕРБ отново станаха за смях

March 13th, 2019 | by gino
Поредния лупинг на Бойко или как депутатите на ГЕРБ отново станаха за смях
горещи теми
0

Бойко Борисов днес направи поредния си лупинг и смени позицията си на 180 градуса относно опрощаването на 8 милиона на мюфтийството! От ГЕРБ отново ни разиграха плоския сценарий за добрия Бойко и лошите хора около него. Само преди няколко седмици както ние от varnahot.com предвидихме същия сценарий ни беше разигран и с приетите преференции в изборния закон.

Всъщност управлението на Борисов вече 10 години не се променя. То не следва ясни стратегии, политики или цели, а се основава на системата Проба-Грешка! В името на оставането на власт ГЕРБ приемат под натиск спорни закони, Борисов се покрива в това време и чака дали ще има реакция. Ако се вдигне обществено недоволство, Борисов обръща палачинката, сменя си мнението на 180 градуса и се явява като “добрия спасител”, който спасява положението.

Поредния лупинг на Борисов постави за отново депутатите на ГЕРБ в глупаво положение. Два дни депутатите от ГЕРБ обикаляха студията по националните телевизии и защитаваха позицията си за опрощаване на дълговете на мюфтийството, а сега трябва да  обесняват как така изведнъж са получили “катарзис” и са си сменили мнението.

Едва ли има човек в държавата, който вярва, че в ГЕРБ има някаква демокрация или, че депутатите на ГЕРБ имат свободна воля. Всъщност законите на държавата се променят на 180 градуса още преди да са влезли в сила. Циничното е, че именно ГЕРБ тръбят, че в България има стабилност. Каква стабилност може да има при тези постоянни лупинги на властта? Дори лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов още не се е научил как се пише думата “стабилност” като ли да я постигне.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook