Портних забрани леки автомобили да се движат по алея първа! За Ферарита явно забрана няма! Кмете?

July 11th, 2016 | by gino
Портних забрани леки автомобили да се движат по алея първа! За Ферарита явно забрана няма! Кмете?
градска инфраструктура
0
Всички си спомнят обещанието на Иван Портних, че когато стане кмет първото нещо, което ЩЕ направи е да спре движението на автомобили в Морската градина. Обещанието беше направено в национален ефир и бе изречено с непоколебим и твърд тон вдъхващ респект. Годината тогава беше 2013г.
Снимка: Павел Димов, алея 1-ва, след 20:30 днес ( 11 юли 2016г. ) , Ферари В 9999 НА
13664567_1215278318483692_1378919067_n
Три години след обещанието кметът все още не е изпълнил обещаното, а е кмет вече втори мандат.
Алея Първа 20:30 явно е отворена за луксозни автомобили, въпреки забраната. Автомобила е Ferrari с рег. номер В9999НА. Фактът, че водача на този луксозен автомобил най-спокойно се движи в забранената зона показва колко тежи думата на варненския кмет и колко се съобразяват с него. Под управлението на Иван Портних нашата Варна стана град с две лица. Едното лице – лъскаво, напудрено и фалшиво и другото скрито лице на кварталите, на мизерията, препълнените контейнери и западащата икономика. По лошото е, че Варна стана и град с два вида хора. Едните – нагли, арогантни, съмнително богати покрай общинските поръчки и незачитащи закон и забрани, които нагло и явно се толерират от управлението и другите хора – тези които всеки ден работят, плащат увеличените данъци, притискани да мълчат, да викат “Браво, кмете” и да се радват, когато някой е благоволил да сложи тук там цветенца…
Дано след тази публикация органите на реда да предприемат съответните мерки и да бъде санкциониран нарушителя. Видяхме, че в София това поведение не се толерира, дано и във Варна е така .

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook