Портних направи първа копка на ул. Ана Феликсова”, снима се с техниката, а след това си я прибра обратно!

September 30th, 2017 | by gino
Портних направи първа копка на ул. Ана Феликсова”, снима се с техниката, а след това си я прибра обратно!
градска инфраструктура
0

Кметът Иван Портних докара тежка техника, направи си снимки с нея и след това я прибра обратно! Подробностите:

Тържествена първа копка на ремонта на ул. Ана Феликсова бе направена от мнета Портних във вторник. За целта на място беше докарана внушителна тежка техника, десетки работници и камиони. На техния фон Порних гордо позира на местните журналисти, които бързаха кой по напред да отрази грандиозното събитие. Естествено Порних не пропусна да се похвали в социалните мрежи, където позира с гордо вдигната ръка сочейки напред в стил ранен комунизъм.

Пред фото обективите багерите усилено започнаха да копаят, а строителите да се суетят около тях. Времето за фанфарите свърши и кмета и журналистите си тръгнаха. Дотук добре – както се казва в такива случай. За днес това – утре друга новина.

por2

Какво бе учудването на варненци обаче, когато след цялата дандания, снимки и речи всичко приключи. Техниката спря работа и машините бяха прибрани. Вече повече от три дена ни един работник не се мярка, няма ги багерите, няма и ремонт?!?

Кмете, какво става? Ще ремонтираме ли или само ще се снимаме? Докога цялата пара ще отива във свирката? Ще има ли ремонт или не?

Защото се наслушахме на обещания как ще имаме някога подземни контейнери за смет, как ще се ремонтират малките улички, как ще заработи прословутата билетна система, как ще имаме интелигентни светофари как ще се спрат колите в Морската градина и т. н.

пор29

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook