ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ”ПАТРИОТИТЕ” : БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА ГРАДИНА ЗА РОМИТЕ !

November 14th, 2019 | by vencio1980
ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ”ПАТРИОТИТЕ” : БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА ГРАДИНА ЗА РОМИТЕ !
горещи теми
0

Воеводите от ВМРО и ”патриотите” от НФСБ днес показаха истинската си същност. По тяхно предложение, с цел приобщаване на малцинствата с нисък социален статус (основно роми ), държавата ще покрива таксите за предучилищна подготовка на децата на 4, 5 и 6 години. Това ще става при определен подоходен критерий. Т.е. по-заможните ще си плащат за детска градина ( под заможни разбирайте всички деца на нормалните хора в България, които плащат данъци ) , а бедните няма да плащат ( или всички роми , неплащащи данъци ).

За да се покрият новите разходи, обаче, държавата ще спре да плаща първия ден от болничните на работещите. Нов удар по нормалният човек в България и отново стимул за неработещите.„За да се обвърже финансово този допълнителен разход, който внасяме в бюджета, се обединихме, че по установена практика в целия Европейски съюз първият ден от болничните няма да се заплаща”, обяви Валери Симеонов.По думите му у нас са налице изключително много случаи на злоупотреби.

Интересно защо Валери Симеонов не предлага начини за борба с фалшивите болнични, а предлага направо да се спират парите на осигурените лица. Да не се разболяваш в България !

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook