По стъпките на Партията: Над десет хиляди души са се записали в партия ГЕРБ само за последните 3 години!!!

November 26th, 2017 | by gino
По стъпките на Партията: Над десет хиляди души са се записали в партия ГЕРБ само за последните 3 години!!!
горещи теми
0

Партията-държава ГЕРБ уверено върви по стъпките на Партията! Както преди 10-ти просперираха членовете на БКП, така и днес просперитет в държавата гарантира единствено членството в ГЕРБ! Ако някой не е съгласен с това, то той или не живее в страната или няма реално възприятие на действителността.

„Днес членовете ни са 93 506, което означава, че за последните 3 години сме увеличили членовете си с 10 хиляди. Това означава, че се движим в правилната посока“. Това беше част от изказването на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на партията.

„ГЕРБ е партията, която дава възможност на младите да имат равен шанс за развитие!” -продължи уверено да си вярва Цветанов. Само дето не уточни, че младите членуващи в ГЕРБ са значително по-равни от техните “обикновени” връстници! Казано по друг начин: Всички са равни, но ние от ГЕРБ сме по-равни! 

Защо толкова масово хората се записват в ГЕРБ? Може би изповядват тяхната идеология ( ако я има) или причините са други? Повод за хвалби ли е това масово увеличение на членовете на партията? Обяснението е съвсем просто и Цветанов и Борисов го знаят много добре. 

В държавата на Борисов единствената възможност за някаква реализация за съжаление преминава през партията-държава ГЕРБ! Все повече хора губят надежда да се реализират по нормалния начин и затова търсят спасение в редиците на ГЕРБ!

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ: От ден на ден България на Борисов заприличва все повече на България на Живков!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook